Хотел Дъбака
ул. Приморско шосе
0884420852

Хотел "Дъбака" се намира на уникално място, съчетаващо близостта на морския бряг и свежия горкси въздух. Намираме се на по-малко от сто метра от тихия залив "Атлиман" и в близост до центъра на Китен. На разположение на гостите се намират 24 двойни стаи, оборудвани с климатик, минихладилник, кабелна телевизия, самостоятелен санитарен възел и Wi-Fi, както и паркинг. Хотелът разполага с 1 апартамент, състоящ се от спалня, всекидневна с кухненски бокс и огромна тераса със самостоятелен вход. За удобство на нашите гости работи рестарнта към хотела.

Стандартна оферта
 Тип настаняване  01.06-15.07  16.07-30.08  
 Единична стая        
 Двойна стая  35-45  45-55    
 Тройна стая        
 Студио        
 Апартамент  150  150    
 Цялата база        

Посочените цени са в BGN, на база BO - само нощувка.

Хотел "Дъбака" се намира на уникално място, съчетаващо близостта на морския бряг и свежия горкси въздух. Намираме се на по-малко от сто метра от тихия залив "Атлиман" и в близост до центъра на Китен.
На разположение на гостите се намират 24 двойни стаи, оборудвани с климатик, минихладилник, кабелна телевизия, самостоятелен санитарен възел и Wi-Fi, както и паркинг.
Хотелът разполага с 1 апартамент, състоящ се от спалня, всекидневна с кухненски бокс и огромна тераса със самостоятелен вход.
За удобство на нашите гости работи рестарнта към хотела.